"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Петък, 19/07/24, 1:21 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2010 » Октомври » 5 » Резултати от нашата анкета
7:45 PM
Резултати от нашата анкета
Здравейте, приятели!
На 17 юли стартирахме на нашия сайт анкета, която имаше за цел да установи и покаже какво е всеобщото мнение относно това къде трябва да живее кученцето Мима.

Както знаете, Мима беше осиновена от председателя на "Грижа и подслон за всеки" - адв. Виолета Добрева и беше изпратена за лечение и протезиране в Германия.
По думите на Григор Димитров, който пое надзора над Мими по време на престоя й в Германия - лечението е приключило /за справка вижте в новини - статията от вестник "Утро"/
Още в началото, Мими беше оперирана, за да й бъдат премахнати няколко милиметрови костички от краката, след което й бяха направени протези, ортези и количка.
Нашето сдружение пое всички тези разходи, благодарение на даренията, които изпратихте. Може да разгледате всички фактури на сайта ни.
За съжаление връщането на Мими при нейната стопанка Виолета е възпрепятствано, но ние правим и ще продължаваме да правим всичко възможно , за да я върнем тук в нейния дом.

Резултатите от анкетата са:
300 гласа /68 %/ в полза на това Мима да живее в България

и


139 гласа /31 %/ в ползва на това Мима да живее в Германия
Благодарим на всички гласували и на всички, които ни се довериха!

 

Прегледи: 1479 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 3.5/2
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz