"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Сряда, 29/06/22, 2:40 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2010 » Март » 30 » Мими-брутално осакатеното кученце от Дряново е вече осиновено в Русе
2:40 PM
Мими-брутално осакатеното кученце от Дряново е вече осиновено в Русе
Мими тази вечер пристигна в Русе. Тя ще бъде гледана в домашни условия, в дома на председателката на "Грижа и подслон за всеки" г-жа Виолета Добрева.
Бихме искали да изкажем от името на цялото дружество искреното си възхищение от благородната постъпка на г-жа Добрева. Тя е човек с голямо сърце и не за първи път го показва. Убедени сме, че ще полага всички необходими грижи за малката Мими.

Д-р Катерина Маркова, управител на Германо-българския приют в Русе ще поеме ветеринарната помощ за кученцето. След като се извършат необходимите изследвания и процедури, евентуално ще бъде потърсена помощ и от чужбина, за поставяне и изработване на протези. Всичко това ще се реши в последствие, след като стане ясно какво е реалното състояние на Мими.

Съдбата на това изстрадало животинче трогна хиляди хора не само в България. Много са тези, които предлагат помощ. Това ще бъде взето предвид и ще се обсъдят начините, по които всеки може да окаже помощ според своите възможности.

Ще държим в течение хората за състоянието на Мими.
Благодарим на г-жа Добрева и на всички, които направиха това възможно.


Членовете на сдружение "Грижа и подслон за всеки"


Мими на път за Русе:


Прегледи: 547 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2022 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz