"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Сряда, 29/06/22, 2:21 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2009 » Октомври » 24 » Домашно куче нахапа жена и уби пинчера й
3:19 PM
Домашно куче нахапа жена и уби пинчера й
Нещастният инцидент е станал  вечерта  на трети октомври в централната част на Русе.

Г-жа Еленка Василева  е била в двора на кооперацията, в която живее, като е държала в ръцете си своя пинчер-Джиджи.

Внезапно върху нея се нахвърлил питбула на живеещия в съседство ветеринарен лекар. Кучето е било само ,без повод и без намордник. Опитвайки се да се предпази от нападателя  г-жа Василева е изтървала пинчера и тогава  питбула  захапал малкото кученце. Чувайки писъците, съседка е отишла да извика собственика на кучето. Едва след като било залято с вода  кучето отворило  захапката. Жената е нахапана по ръцете, а кученцето умряло от раните.


Потресена от случилото се  г-жа Василева казва в молбата си:
"Желая да разкажете  и за  този случай, за да разберат всички какво се случи с нашето семейство от човешкото нехайство и то от ветеринарен лекар, който най-добре трябва да предвижда и да бъде отговорен за поведението на кучето си. Искам случилото се да стане достояние до всички медии, за да се знае , че хората са виновни за поведението на питомците си. Хората са виновни и за бездомните кучета- за това, че ги има. Те не са виновни за съдбата си!
Да се санкционират собствениците, а не да се наказват животните!
Хора, трябва да знаете, че приятелство и обич може да получите повече от едно животинче, отколкото от един озлобен човек! "


Прегледи: 538 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2022 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz