"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Събота, 20/04/24, 11:49 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2009 » Ноември » 22 » Доброволци дариха средства за къщички в изолатора Сеславци, София
3:13 PM
Доброволци дариха средства за къщички в изолатора Сеславци, София
Група ентусиасти от форума dailapa.dog.bg за две седмици организираха интернет кампания за събиране на дарения за къщички на кучетата в базата на Общинско Предприятие Екоравновесие. Те успяха да съберат близо 3000лв, с които подсигуриха 34 хубави дървени къщички, които да направят зимата на кучетата малко по-лека.



Въпреки трудните времена, от собствените си средства и време успяха да отделят трийсетина човека. Благодарение на младата организация Animal Rescue Sofia за софийските бездомни животни дариха дори хора от далечна Холандия.Всяка от къщичките бе надписана с името или прякора на дарителя, като така и занапред всеки от тях ще може да проследи с очите си с какво е бил полезен.
Базата към общинското предприятие се намира в кв. Сеславци и там чакат по-добре съдба много четириноги и е чудесно място, където можете не просто да се сдобиете с нов приятел, но и да помогнете на крайно нуждаещо се животинче.


В същия форум хората усилено събират и средства за подпомагане на кучетата с храна, както и обменят опит и помощ за случаи с животни в беда.


Източник


Ако желаете да направите дарение за кучетата в изолатор Сеславци, вижте как можете да го направите ТУК.
Прегледи: 597 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz