"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Сряда, 29/06/22, 3:27 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2009 » Октомври » 11 » Децата и животните - Благодарности на русенските деца
3:27 PM
Децата и животните - Благодарности на русенските деца

Част от образователната работа на сдружение " Грижа и подслон за всеки" е за възпитание на децата в хуманно отношение към животните, грижи за физическото благополучие на животните, като обезпаразитяване, създаване на хигиенни навици и медицинско обслужване.

По този повод бихме искали да благодарим на децата от квартал 3дравец, до училище "Тома Кърджиев", които са изключително състрадателни към животните и полагат грижи за бездомните такива в техния квартал. Освен, че ги хранят, децата помагат и на изпадналите в беда кученца и котенца.

Вярваме, че тези деца ще спомогнат за по-доброто бъдеще на животните, ще продължат нашата кауза и ще успеят да приобщят още хора към нея.

Благодарим изключително на : Цецка, Даниел, Вили, Николай, Никита, Зорница, Цветелина, Бени, Юлия и Данчо.


Прегледи: 773 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2022 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz