"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Събота, 25/05/24, 3:26 PM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета


От русенското сдружение за защита на животните "Грижа и подслон за всеки"

изказваме силното си възмущение от случващото се в хасковския зоопарк и изолатор, където е известно вече в цяла България, какви жестоки дейности се извършват. Благодарение на материалите, изготвени от австрийската организация, която наскоро откри 40 трупа на кучета в хасковския зоопарк и направи публично достояние брутални снимки на разложени животни и на още живи такива, оставени без вода и храна, ви пишем без каквото и да било съмнение за ставащото там.    (По подробна информация може да се види на интернет адрес : http://dimitrovgrad.6.forumer.com/viewtopic.php?t=22)

Подобно деяние от страна на Община Хасково заслужава да бъде незабавно наказано. Смятаме, че всеки трябва да понесе последствията от действията си, бил той обикновен гражданин или кмет на дадена Община. Недопустимо е подобни варварщини да се случват в цивилизована държава, която претендира да бъде пълноправен член на Европейския Съюз.

Крайно време е жестокостта към животните да бъде наказвана според законите на Република България.

Настояваме за незабавно затваряне на изолатора в Хасково и налагане на най-строги санкции на лицата, които са извършили тези жестокости, както и на тези, които са допуснали това да се случи!

 

С уважение :

 

СНЦ "Грижа и подслон за всеки", гр.Русе

09.05.2009 г.Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz