"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Събота, 25/05/24, 5:00 PM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета


В памет на Таня
Таня беше бездомно кученце. Тя се е борела сама месеци наред, цялата с огромни тумори по себе си. Никой не й е помогнал. Никой. Хората са виждали в какво състояние е, но са я подминавали.
До един ден, когато на помощ се притича Деси. Деси по най-бързия начин завежда Таня на лекар, правят й изключително тежка операция, която продължава няколко часа, на моменти кученцето е било на косъм от смъртта, но се съвземало.
Туморите са били отстранени.
Но за жалост през първата си нощ след операцията, организмът на Таня е бил твърде слаб, тя не е издържала и.... е отишла под  Мостът на дъгата.

Таня, знай, че Деси те е обикнала макар и само за 1 ден и много страда за теб. Ти срещна своята спасителка, но явно е било твърде късно. Прости на хората, които те подминаваха толкова време и не ти помогнаха. Дано сега си на по-добро място, без болка и без лоши хора.
А тук на Земята има такива, които те помнят и обичат!
Сега ти си Ангелчето на Деси!Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz