"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Понеделник, 15/08/22, 8:26 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Линда е на около 4 годинки. Имала си е стопани, но я изхвърят на улицата, защото "много ражда".За сметка на това си взимат ново,"расово" куче и от време на време минават да я навестят. А тя им се радва така, сякаш никога не е била изхвърлена.Сякаш не е прекарала вече 1 година в глад, студ и мъки по улиците.

Това е Линда, едно благодарно и силно обичащо куче, което за съжаление не е имало късмет и сега се бори с живота на улицата.
В момента тя живее на един строеж в Благоевград. Кастрирана е.
Има ли все още добри хора, които да отворят сърцето си за това бедно момиче и да го спасят от мизерния живот? Има ли хора, които да й дарят същата голяма обич, която тя носи в себе си?
Тя е там,тъжна и самотна...и ви чака.
За контакт:
Тел: 0887 205 903
Email: pakcheri@abv.bgCopyright "Грижа и подслон за всеки" © 2022 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz