"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Събота, 20/04/24, 8:17 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2010 » Юни » 28 » Жестоко пребиха баба заради любовта й към котките
3:11 PM
Жестоко пребиха баба заради любовта й към котките

80-годишна жена и брат й са били жестоко пребити с метален прът, защото се грижили за улични котки. Двамата живеят на бургаската ул. "Цариградска" и в двора си хранят животните. Над 20 котки се събират всеки ден в двора, където Анка Пеева изнася купички с попара и рибена чорба. "Мъчно ми е за тях и съм привързана, защото нямам деца", обяснява жената.

Съседите обаче недоволстват, защото не могат да понасят множеството котки. Затова решили да се разправят с жената и брат й, като ги пребият с метален прът. Анка Пеева едвам се придвижва с патерици, но не е потърсила помощта на полицията от страх да не бъде бита отново. Не назовава името на насилника, но твърди, че е съсед.

Преди време съседи тровили котките, един от тях пък премазал малко животно в метална ограда, защото спяло под колата му. Анка Пеева сигнализирала в дружеството за защита на животните, но оттам засега не са върнали обратен отговор.


Източник : http://burgasinfo.com/show_news.php?id=24246
Прегледи: 796 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz