"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Четвъртък, 28/03/24, 11:12 PM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2010 » Септември » 20 » Стартира кампанията "Вземи ме вкъщи" на радио MagicFM
12:36 PM
Стартира кампанията "Вземи ме вкъщи" на радио MagicFM


Виждаме ги всеки ден на улицата и затова вече сме свикнали да отвръщаме очи и да си казваме "Нищо не мога да направя". Често те са мърляви, на вид болни и като цяло непривлекателни. Не можем да си представим да ги пуснем в дома си, сред мебелите си, при децата си... Но вероятно някога и те са имали дом. Били са малки, пухкави и сладки.

Възможно е някой да ги е гушкал и да е вярвал, че те са най-красивите котета и кученца. Или пък не... Да са родени навън и да са останали невръстни сирачета, защото някой е решил, че прави услуга на обществото като отрови майка им. И после от ръце на ръце, в кашони и кошници са обикаляли пренаселениете домове на доброжелателни хора в търсене на постоянен стопанин.

Кампанията "Вземи ме вкъщи" помага в намирането на нов дом на животни, предлагани за осиновяване.

Ние от Magic FM с помощта на наши приятели и съмишленици ще се опитаме да променим нагласите към "непоисканите" животни като ги извадим от анонимност и им дадем шанс да намерят добър и сигурен дом. Затова ще ви показваме млади животни за осиновяване с техни снимки и подробна информация за характера, навиците и актуалното им здравословно състояние.

Този път няма да се ви е лесно да ги игнорирате - очите им ще ви гледат от билборди, списания, телевизионни екрани и интернет страници. Ще ви преследват с обещанието да ви подарят дългогодишна преданост и любов срещу съвсем малко - храна, топъл дом и ласка.

Уеб сайт на кампанията - http://dom.magicfm.bg/

Фейсбук страница на кампанията  - http://www.facebook.com/magicfm#!/dom.magicfm?ref=ts


Източник

Прегледи: 1729 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 5.0/1
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz