"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Петък, 29/03/24, 10:12 AM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2009 » Август » 23 » Две застреляни кучета в рамките на един ден
3:38 PM
Две застреляни кучета в рамките на един ден
Днес,23.08.2009 г. две бездомни кучета намериха смъртта си в кв. Възраждане в Русе. Първото куче е било открито от членове на сдружението ни към 14 часа следобяд, а второто към 20 часа днес. От аутопсията на първото куче е станало ясно, че е било простреляно с въздушна пушка в гръдния кош.
Явно подобни изблици на насилие над безпомощни същества, в нашата страна могат да се случват и посред бял ден, вероятно пред очите и на други хора и всичко това да бъде подминавано и премълчавано.
Нека за пореден път да си зададем въпроса в каква страна живеем и как е възможно подобни прояви да не бъдат разследвани до край и да не бъдат наказвани. Дали ще убиеш животно или човек, пак си оставаш убиец.
И убийците се разхождат свободно по улиците, било то с пушка или с отрова в ръка.



Прегледи: 628 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 0.0/0
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz