"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Четвъртък, 28/03/24, 4:39 PM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2009 » Ноември » 11 » Брошура "Пътеводител на добрия стопанин"
3:09 PM
Брошура "Пътеводител на добрия стопанин"
Група доброволци, обединени около форумите dailapa.dog.bg и http://www.bezdom.info/forum/ , издадоха със собствени средства информационната брошура "Пътеводител на добрия стопанин".

Брошурата съдържа контакти на организациите за защита на животните в България и на приютите за бездомни животни. В нея се изтъкват предимствата на кастрацията  и се дава полезна информация относно как един обикновен човек може да бъде в помощ на животните без дом. В брошурата също така са цитирани законите и наредбите, касаещи благополучието на нашите четириноги приятели. Обяснено е и как се подава жалба за нехуманно отношение към животни. В нея ще откриете и интернет сайтове с обяви за четириноги, които търсят дом.


Брошурата ще се разпространява безплатно и в Русе от 4-те неправителствени организации :
-Грижа и подслон за всеки
-Германо-българска помощ за животните
-Приятели на животните
-Амикус


Благодарим за изпратените брошури!





Прегледи: 2074 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 5.0/1
Общо коментари: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz