"Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"
Махатма Ганди


          Четвъртък, 25/04/24, 6:15 PM         •Ако желаете да коментирате новини,статии и да се включите във форума, регистрирайте се

           
Меню

Търсачка

Архив Новини

Анкета

Начало » 2010 » Август » 3 » Aбсолютен рекорд на кастрирани и осиновени кучета бележи Общинският приют за животни в Русе
2:00 PM
Aбсолютен рекорд на кастрирани и осиновени кучета бележи Общинският приют за животни в Русе
Aбсолютен рекорд на кастрирани и осиновени кучета бележи Общински приют за животни - Русе през месец юли. В изпълнение на Програмата за намаляване популацията на бездомните кучета на Община Русе през месец юли в приюта за животни са настанени 152 бр. животни, като от тях 25бр. са малки кученца и 4бр. котки.

Единадесет от кучетата са били с марки и са постъпили по спешност за лечение.

От началото на месец юли в приюта са Кастрирани 121 бр. кучета  /м. 57; ж. 64 /.

Върнати по места са 84 бр. кучета. От тях по надзор на граждани са 12 бр. Осиновени от граждани – 31 бр. По медицински показания са евтаназирани 2 бр.

Посетени са следните райони: кв.Чародейка, кв. Дружба, Здравец, Канлъ дере, Пухлево дере, Захарен завод,Товарна гара - запад, НАП, Централна градска част, с.Николово, с.Басарбово, гр.Мартен, с. Сандрово, кв.Средна кула, кв. Долапите, Танкодрума, гара Разпределителна, кв. Касева чешма, ул. Кръстец, кв.Образцов чифлик, Метро, с. Семерджиево.

  • Управител на Общински приют: Жени Попова
Прегледи: 887 |Добавено от: Admin | РейтинГ: 5.0/2
Общо коментари: 1
+1  
1 Mahorec   (03/08/10 5:13 PM) [Entry]
Абе направи ми впечатление, че всички бездомници в моя квартал вече са с ушни марки. smile
Дори и моят приятел Мечо. http://store.picbg.net/pubpic/C4/3F/9d5f592ba33dc43f.jpg cool

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright "Грижа и подслон за всеки" © 2024 - Използването на снимки и материали от този сайт става с изричното позоваване на източника.
  Hosted by uCoz